RESTAURANT - Oh Restaurant

Restaurant

Taste Nature

Welkom bij deze culinaire ervaring waar we alleen menu’s aanbieden die de seizoensgebonden lekkernijen van de regio benadrukken. Bovendien biedt ons zonnige terras, weg van nieuwsgierige blikken en in een rustige omgeving, een idyllisch decor om optimaal van uw maaltijd te genieten.

Tijdens de lunch zijn onze lunches beschikbaar in 2, 3 of 4 gangen, terwijl onze dinermenu’s worden aangeboden vanaf 4 gangen tot 7 gangen.

We zijn ook attent op specifieke voedingsbehoeften. Als u ons minstens 48 uur van tevoren informeert over uw allergieën, passen we onze menu’s dienovereenkomstig aan om een ​​veilige en plezierige culinaire ervaring voor u te garanderen.

We heten u van harte welkom en hopen dat u elk moment van deze ervaring zult waarderen

Chef Cédric, Marine & het Oh-team

Over ons

Verscholen in het hart van de stad, is het Oh Restaurant veel meer dan zomaar een restaurant. Het is een plek waar passie voor gastronomie samensmelt met een warm onthaal en een onvergetelijke culinaire ervaring.

Achter elk heerlijk bereid gerecht staan de eigenaars, een Frans echtpaar gepassioneerd door de kunst van koken en service. Aan de ene kant heb je de chef-kok, wiens ongewone parcours hem heeft geleid tot een zelfstudie in de keukens van paleizen over de hele wereld. Zijn keuken onderscheidt zich door gedurfde herinterpretaties van traditionele gerechten, wat elke gast een unieke smaakervaring biedt.

Aan de andere kant ontmoet je de vrouw van de chef, die haar eigen stempel heeft gedrukt op de ervaring. Als voormalig logistiek specialist is ze op ontdekkingsreis gegaan in de wereld van oenologie en gastronomie, met als doel onze klanten een complete en verrijkende ervaring te bieden. Haar passie voor wijnen van over de hele wereld vertaalt zich in een voortreffelijke selectie die perfect aansluit bij de gerechten van haar echtgenoot.

Bij Oh Restaurant is ons motto om gastronomie toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven sterk dat iedereen moet kunnen genieten van verfijnde gerechten in een vriendelijke en ontspannen sfeer. We nodigen u uit om bij ons te komen en een fijne tijd door te brengen, nieuwe ingrediënten te ontdekken, exotische smaken te verkennen en te genieten van een uitzonderlijke selectie aan kruiden, pepers en wijnen van over de hele wereld.

Of u nu een doorgewinterde gastronoom bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke culinaire ervaring, Oh Restaurant belooft u een ongeëvenaarde zintuiglijke reis.

Kom bij ons en laat ons u meenemen op een onvergetelijke culinaire reis.

Chef Cédric & Marine

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.