RESTAURANT - Oh Restaurant

Restaurant

Als trendy restaurant proberen we een visie, een sfeer na te leven waarin iedereen zich kan vinden: zowel de lekkerbek die er even tussenuit wil zonder uitgebreid te tafelen als de zakenman of het verliefde koppel dat iets te vieren heeft, als de pure gastronoom. Deze sfeer is als handtekening voor het Oh restaurant in al onze details terug te vinden: in het bord, in het decor, in de presentatie, in de bediening.

De lunch, het tasting, het tasting Deluxe menu, het Oh experience menu en het ‘à la carte’ aanbod brengen verbluffende smaakcombinaties van streekproducten en wereldse invloeden. Een harmonie van lichte, verfijnde gerechten en een ruime keuze aan zowel wereldwijnen als klassiekers met een goede prijs kwaliteit verhouding klinken als muziek in de oren. Bij mooi weer is het zalig verpozen op het unieke, privé zonneterras aan de achterzijde van het restaurant.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.

Beste Klanten,

We zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 19/11 tot en met 11/12.

We zijn niet telefonisch bereikbaar, maar u kunt contact met ons opnemen via e-mail: contact@ohrestaurant.be

Boekingen zijn nu open op onze website voor de feestdagen, evenals op de webshop voor Take away bestellingen voor 24 en 31/12.

We zien u graag vanaf 12/12 voor de lunch.

Oh Restaurant

 

*****

 

Chers Clients,

Nous sommes fermés pour congés annuels du 19/11 jusqu'au 11/12 inclus.

Nous ne sommes pas disponibles par téléphone mais vous pouvez nous contacter par mail : contact@ohrestaurant.be

Les réservations sont ouvertes sur notre site internet pour les fêtes de fin d'année ainsi que le webshop pour les commandes de Take away pour les 24 et 31/12.

Au plaisir de vous retrouver à partir du 12/12 pour le lunch,

Oh Restaurant