RESTAURANT - Oh Restaurant

Restaurant

Als trendy restaurant proberen we een visie, een sfeer na te leven waarin iedereen zich kan vinden: zowel de lekkerbek die er even tussenuit wil zonder uitgebreid te tafelen als de zakenman of het verliefde koppel dat iets te vieren heeft, als de pure gastronoom. Deze sfeer is als handtekening voor het Oh restaurant in al onze details terug te vinden: in het bord, in het decor, in de presentatie, in de bediening.

De lunch, het tasting, het tasting Deluxe menu, het Oh experience menu en het ‘à la carte’ aanbod brengen verbluffende smaakcombinaties van streekproducten en wereldse invloeden. Een harmonie van lichte, verfijnde gerechten en een ruime keuze aan zowel wereldwijnen als klassiekers met een goede prijs kwaliteit verhouding klinken als muziek in de oren. Bij mooi weer is het zalig verpozen op het unieke, privé zonneterras aan de achterzijde van het restaurant.

Ivan Puystiens

Ik ben opgegroeid in Nieuwpoort en als kind ging ik, samen met mijn grootvader, bij laag tij mosselen plukken op de golfbreker. Aardappelen planten, krieken en braambessen plukken, kippen kweken …, ik deed het allemaal. Mijn keuken is geïnspireerd door mijn roots, mijn verleden, mijn jeugd. En die roots zorgen er voor dat het product vandaag centraal staat in mijn keuken, los van zijn status, marktprijs of trends. Enkel de smaak primeert.

Bijgestaan door Joëlle, die het administratieve aspect en als gastvrouw de zaal voor haar rekening neemt, en door mijn jong gedreven zaal- en keukenteam, kan ik mij alle creativiteit aan de dag leggen om fijne niet alledaagse gerechtjes te presenteren.

De erkenning van de gastronomische pers en -gidsen alsook de steeds groter wordende groep vaste klanten geven me de nodige zuurstof en energie om steeds weer een stapje verder te gaan in de culinaire verwennerij. Gastronomie is volgens mij de kunst om iemand culinair gelukkig te maken… en in dat opzicht is Chef zijn de mooiste job ter wereld!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.