MENU - Oh Restaurant

Beste klant

Wij zijn blij u te mogen verwelkomen en hopen u een toegankelijke en verrassende gastronomie te laten ontdekken.

Duik in de ontdekking van zorgvuldig gekozen ingrediënten en wijnen die door de verhalen van mannen en vrouwen met een passie voor hun vak werden geselecteerd.

Wij stellen u een menu voor in 4, 5 of 6 gangen in lunch-formule of à la carte, dit alles samengesteld rond streekproducten en geïnspireerd door onze reizen. Wij houden uiteraard rekening met uw allergieën of bijzondere wensen. Smakelijk!

Chef Cédric, Marine & het Oh team

***

Menus Tasting · Deluxe · Experience

Amuse – Assortiment afhankelijk van het marktaanbod

Witloof, hollandaisesaus, zwarte look en grijze garnaalen

Catch of the day in pochouse, bloemkool en pompoen

Homard bleu de Bretagne au pistou 

 Wagyu carpaccio met twee oliën

of

Paling, gerookte selderij en oude comté (supp caviar €15)

Bresse kip, prei en morieljes

Peer, honing en zwarte bessen

***

Suggesties

Ijs-kazen €12 of kaasbordje €16 (€20 to share)

Koffie of thee met mignardissen €6

***

Menu Tasting €69

Met aangepaste wijnen €29 – voor de bob €19

Menu Deluxe €79

Met aangepaste wijnen €39 – voor de bob €24

Menu Expérience €89

Met aangepaste wijnen €45 – voor de bob €29

***

 

A la carte

Niet op zaterdagavond, feestdagen en de dag voor een feestdag

***

Voorgerechten

Gemengde kaas en charcuterie bordje €19 (€25 to share)

Witloof, hollandaisesaus, zwarte look en grijze garnaalen €25

Blauwe kreeft uit Bretagne (bereiding volgens het menu) €29

Wagyu carpaccio met twee oliën €35

Paling, gerookte selderij en oude comté (supp caviar €15) €35

***

Hoofdgerechten

Verse pasta met morieljes €29

Catch of the day (bereiding volgens het menu) €35

Bresse kip, prei en morieljes €39

Rund Wagyu (120g) €45 – suppl. mogelijk per schel van 30g: €9

Sole meuniere €39

***

Dessert (bereiding volgens het menu) €12

***

Lunch menu

‘s Middags, niet op zondag

***

Voorgerecht | Hoofdgerecht 29€ – Met aangepaste wijnen €15

Hoofdgerecht ­| Dessert van de dag 29€ – Met aangepaste wijnen €15

***

Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert €39 – met aangepaste wijnen €19

***

Keuze uit hoofdgerechten

Catch of the day – Vis en bijgerecht

Variatie op seizoensgroenten – Assortiment afhankelijk van het marktaanbod, 100% vegetarisch

 Bresse kip, prei en morieljes (+ €10)

***

Suggesties

Ijs-kazen €12 of kaasbordje €16

Koffie of thee met mignardissen €6

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.