MENU - Oh Restaurant

Beste klanten,

Eindelijk kunnen we weer doen wat we graag doen: U ontvangen en een mooi gastronomisch moment laten beleven. Om het organisatorisch haalbaar te houden, werken we met het Tasting menu (eveneens verkrijgbaar in verkorte vorm als lunch of opgesplitst à la carte). We hebben een speciaal menu samengesteld waarin het terroir en producten uit ‘onze tuin’, de Noordzee, de hoofdrol spelen. We houden natuurlijk graag rekening met eventuele allergieën of andere specifieke wensen. Alles verloopt conform aan de Corona voorschriften.

Dank voor uw begrip en smakelijk!

Chef Ivan Puystiens  & het Oh team

TASTING MENU
€70 
€27 (aangepaste wijnen, bieren of NA arrangement)

Amuses
Fragments of the North Sea
– Bouchot mosseltje | knolselder
– Crème van Oostendse oester | rode biet | ceviche van rode ui
Duinasperges ‘Ferme Deswarte’
– als flan | avruga kaviaar
– met rabarber | hondshaai

Voorgerechten
Langoustine
gebakken in siroop van de schaal | lichte bouillon | granny smith | yuzu (kaviaar suppl. €25)

Oosterschelde kreeft | daslook | enoki | tuinbonen

Catch of the day by Mare Nostrum
gerookte boter | texturen van bloemkool | kokkels | saus vin jaune

Hoofdgerecht
Filet van melkkalf gegaard op houtskool | gele courgette | champignons | kimchi | polenta (met truffel suppl. €19)

Dessert
Fris citroentaartje | passievrucht | duindoornbes
Frambozentaartje | crème van pistache

—-

LUNCH €49 
(van maandag- tot en met zaterdagmiddag)
€18 (aangepaste wijnen, bieren of NA arrangement)
€24 (fou de vin)

Amuses
Fragments of the North Sea
* Bouchot mosseltje | knolselder
* Crème van Oostendse oester | rode biet | ceviche van rode ui
Duinasperges ‘Ferme Deswarte’
* als flan | avruga kaviaar
* met rabarber | hondshaai

Voorgerecht
Oosterschelde kreeft  daslook | enoki | tuinbonen (kaviaar suppl. €25)

Hoofdgerecht
Filet van melkkalf
gegaard op houtskool | gele courgette | champignons | kimchi | polenta (met truffel suppl. €19)
OF
Catch of the day by Mare Nostrum gerookte boter | texturen van bloemkool | kokkels | saus vin jaune

Dessert
Fris citroentaartje | passievrucht | duindoornbes
Frambozentaartje | crème van pistache

—–

A la carte
(niet op zaterdagavond of zondagmiddag)

*Voorgerechten volgens bereiding van menu
Langoustine €29
Oosterschelde kreeft €30
Catch of the day €25

*Hoofdgerechten volgens bereiding van menu
Oosterscheldekreeft €49
Catch of the day €36
Melkkalf  €36

Menu Tasting

Keuze uit 4,5 of 6 gangen

Met of zonder passende wijnen

Menu Lunch & Diner

Menu Lunch & Dinner €39 (hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

Passende wijn €17

(niet op zaterdagavond, feestdagen en vooravond van feestdagen)

À la carte

Hedendaags & Klassiek

Nieuwe kaart bij heropening

Gastrobar

Menu 4 Tapas chef choice € 38

Menu Deluxe 6 Tapas chef choice € 48

Menu Experience 8 Tapas chef choice € 64

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.
Vanaf 8 mei verwelkomen we jullie graag op ons verwarmd terras.
A partir du 8 mai nous sommes heureux de vous accueillir sur notre terrasse chauffée.