MENU - Oh Restaurant

Beste klanten,

We zijn blij u te mogen ontvangen en hopen u een mooi gastronomisch moment te laten beleven. Om het organisatorisch haalbaar te houden, werken we met een enkel menu (verkrijgbaar in 4, 5 en 6 -gangen, in verkorte vorm als lunch of opgesplitst à la carte) waarin het terroir en producten uit ‘onze tuin’, de Noordzee, de hoofdrol spelen. We houden graag rekening met eventuele allergieën of andere specifieke wensen. Alles verloopt conform aan de Corona voorschriften.

Dank voor uw begrip en smakelijk!

Chef Ivan Puystiens  & het Oh team

Tasting Menu  €70
Aangepaste wijnen, bieren of NA arrangement €29
of
Tasting Deluxe Menu *  €80
Aangepaste wijnen, bieren of NA arrangement €37
of
Experience Menu **  €92
Aangepaste wijnen, bieren of NA arrangement €45

Aangepaste dranken van voorgerecht tot en met dessert geschonken.

Amuses
Hapje uit de Noordzee
Hartige cake | flan asperge | gerookte paling
Risotto truffel | champignon

Voorgerechten

Kokkel | wulken | m’hamsa couscous | ras-el-hanout

Groen asperge | iberico ham | Belper Knolle | truffel

Sint-Jacob* | kervelwortel | duindoornbes | yuzu kosho

Gebakken foie gras** | appel | tsukudani

Hoofdgerecht
Hertenfilet
| knolselder| schorseneer

Dessert
Semifredo | praliné | bergamot | kastanje | mandong 70%

Suggesties: Degustatie kaasbordje van Divers €16 (of 20€ to share)
Bij visvoorgerecht Royal Belgian caviar 10gr. €20

 

LUNCH €49 
(elke middag)
€20 (aangepaste wijnen, bieren of NA arrangement)
€24 (fou de vin)

Amuses – Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert 

A la carte
(niet op zaterdagavond, feestdagen en de vooravond van een feestdag)

*Voorgerechten volgens bereiding van menu
Sint-Jacobs €25
Catch of the day €26
Groene asperge €25
Gebakken foie gras €25

*Hoofdgerechten volgens bereiding van menu
Roodbaars €36
Catch of the day €36
Hertenfilet  €36

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.